Műszempillák

A 3d szempillák sajátosságai

Mindez igaz a 4D szempillákra is, de ezek a pillák redőzöttek, ezért sokkal tovább tartaanak, mint a 3D-s pillák. Még tartósabbak, méginkább természetesebbek, ritkábban kell töltésre jönni.

Ápolási tanácsadó
A szempillákkal az első 24 órában óvatosan kell bánni,ugyanis a ragasztónak 24 órára van szüksége a teljes megszáradáshoz,ezért kerülni kell,hogy azt víz vagy gőz érje.

Az első 24 órát követően:

4D szálankénti szempilla hosszabbítás árlistája:

Teljes szett: 12. 000.-

Töltés háromnegyed részig (4 hetente): 7. 500.-

Töltés félig (3 hetente): 5. 500.-

Töltés negyed részig (2 hetente): 4. 000.-

Töltés 15-20 szál (hetente): 3. 000.-

Ultrahangos kezelés

A leghatásosabb kezelés a vastagon lerakódott zsírok kezelésére az ultrahang. Mi az ultrahang? Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik.
Az ultrahangot kb. 50 éve használják a gyógyászatban terápiás célokra is. A kozmetikai és borgyógyászati szakemberek (mint Rudolf Weyergans) együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos legkorszerűbb kezelési módokat. A készülék egy generátorból és hangsugárzó fejből áll. A fejben lévő rezgőmembrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek.
Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét (zsírban oldódó hatóanyagok, liposzómák, vitaminok és zselék, ampullák bevitelét), valamint a nyirokáramlást is. A salakanyagkimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit ellen alkalmazható leghatásosabb módszer, mivel a mélyre hatoló termikus hatása miatt fokozza a zsíranyagcserét, látványos a lovaglóizmoknál, felhalmozódott zsírok bontásánál, ill. eltüntetésénél.
A kezelés időtartama 30 perc. A kezelés hatékonyságának fokozása ezen kívül még testcsomagolás és a vákuum masszázs.

Testcsomagolás-Body wrapping

A karcsúsító testcsomagolás amerikai módszer, mely Közép- és Nyugat-Európában a hetvenes évek végén vált ismertté. Eredeti neve Body-Wrapping, amelynek magyar fordítása: „a testet erősen betekerni”. Ezzel a kozmetikai módszerrel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulitproblémák esetén .

A KEZELÉS MENETE: A testet lábtól mellig speciális krémmel be kell kenni, melyet környezetbarát elasztikus fóliával történő betekerés követ. A testcsomagolás tulajdonképpen az aromaterápia és a kompressziós (nyomásos) csomagolás kombinációja.

Ennek a technikának a révén jelentősen intenzívebbé válik a test salaktalanítása. Az alakformáló krém és a fólia fokozott nyirokáramlást idéz elő, így a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami a kötőszöveteket feszesebbé teszi, és a zsírszövetek anyagcseréjét gyorsítja. (A vendég enyhe bizsergést érez). A nyomókötéssel a páciens 50 percet pihen egy meleg takaró alatt. A fóliát egy speciális késsel a kezelés végén lebontjuk, és máris láthatóvá válik, hogy a bőrbe beszívódott hatóanyagok kisimítják a cellulitos felületeket. A kezelést 6-12 alkalommal végezzük, mely jelentős kerületcsökkenést is eredményez. Emellett a helyes táplálkozás is elengedhetetlen.

ELLENJAVALLATOK: Visszérgyulladás, szív- és keringési rendellenesség, veseelégtelenség. A kezeléseket naponta, illetve kétnaponta megismételjük. A kúrát a következő hónapban a ciklus elmúltával folytathatjuk.

Vákuum masszázs

A cellulit, népszerű nevén a narancsbőr, a helytelen táplálkozás (ösztrogént tartalmazó élelmiszerek), a kevés mozgás, a fogamzásgátló tabletták hatására alakul ki. Normál állapotban a zsírsejtek mérete gombostűfej nagyságú. Ezek felfúvódhatnak akár diónyira is (folyadékkal töltődnek meg). Ez az eljárás vízteleníti a szöveteket, mégpedig úgy, hogy a beszippantott, bőrfelület alatti zsírmolekulákat szétpukkasztja; így a folyadék a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből a vizelettel együtt. A vákuum erősségét a kezelésnek megfelelően állítják be. A bőrre ráhelyeznek egy üvegből készült, pisztoly alakú köpölyözőt, amely azonnal beszippantja (mintha porszívót helyeznénk a testre). A kezelés felfokozza a nyirokáramlást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben felfokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), így csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja.
A terhességi csíkokat (striákat) is nagyon jól lehet ezzel az eljárással kezelni. Itt a köpölyözőt a csíkok mentén húzogatják, míg azok ki nem vörösödnek. Természetesen mindig a megfelelő ampullákat, ill. krémeket, zseléket használják vivőanyagként. A kezelés időtartama kb. 20 perc. A fogyasztást, cellulit- és striakezeléseket a téli hónapokban érdemes elkezdeni, így tavaszra karcsúak leszünk, és rugalmas bőrrel várhatjuk a nyarat.

A nyirokdrenázs masszázs – ÚJDONSÁG!

Magyarországon még kevéssé ismert de rendkívül kellemes, nyugtató, feszültségoldó hatású, masszázsfajta. A kellemes érzés mellet komoly gyógyászati eredményekkel alkalmazható.
A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását. Gyorsítja a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. Nyirokdrenázs masszázs segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást, s nyirokerek munkáját is megkönnyíti. Mivel a nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, így a szervezet regenerációs készségét jelentősen javítja.
A nyirokdrenázs masszázs lágy, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. Nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. Nyirokdrenázs masszázs aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Az ödémákat csökkenti ezáltal az érintett szervek fájdalmát is enyhíti. Indirekt módon javítja a vérkeringést, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is javítva ezzel.
A nyirokdrenázs masszázs sohasem fájhat, a kezelés alatt és után is kellemes érzetet kell keltenie.
Ritmikus, gyengéd mozdulatai kellemesen ellazítják a testet. Vegetatív idegrendszerre kifejtett, harmonizáló, nyugtató hatása van. Legjobb, ha utána már nincs más fontos, nagyobb aktivitást igénylő dolgunk, vagy legalábbis van egy kevés időnk pihenni, mielőtt újra útra kelnénk. Bármilyen csodálatos módszer is a nyirokdrenázs masszázs 1-2 masszázstól még nem várhatunk csodát, ezért érdemes lehet kúraszerűen használni.

Ajánlott: Betegségmegelőzés 10-12 nyirokdrenázs kezelés után nemcsak általában erősebbnek és frissebbnek érezzük magunkat, hanem kevésbé leszünk hajlamosak a megfázásra és a fertőzéses megbetegedésekre.

Bőrápolás: Pattanásos, mitesszeres bőr – ami többnyire a túlzott faggyúmirigy termelés következménye – ápolásában is nagy segítséget jelenthet a nyirokdrenázs.
Jó közérzet: A nyirokdrenázs hatása a jó közérzetünkre legalább ilyen fontos. Az izmok ellazulnak, és görcseitől megszabadulnak. Nő a szervezetünk ellenálló képessége a fertőzésekkel szemben, nyugtatóan hat az idegekre.

Továbbá:

Kinek nem ajánlott:

KROTON PROFESSZIONÁLIS BŐRHÁMLASZTÁS

A kroton kezelés egy professzionális kémiai peeling, amelynél a hámlasztást glikolsavval végezzük. Glikolsav tartalma nem túl magas (14%), de a benne lévő krotonsav a glikolavnak a hám mélyebb rétegeibe kerülését segíti elő, fenol tartalma pedig a hámlasztó hatást fokozza. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatásosabb, mégis biztonságos hámlasztást érünk el.

A gyümölcssavas kezelést a kozmetikákban kúraszerűen alkalmazzák, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, s a frissebbek nem tudják átvenni helyüket. Ezen segít a gyümölcssavas hámlasztó kúra. Az AHA-k nemcsak a hám szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti ún. irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés ugyanis rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Az eljárás minden bőrtípusra alkalmazható, de a leglátványosabb eredmény a pattanásos bőr kezelésében érhető el. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a főleg helytelen táplálkozás következtében, vagy napérzékenység miatt kialakult foltokat, de javít a rozaceás, azaz hajszálér-tágulatos bőr állapotán is.

Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. A hámlasztó kúra végére az arcbőr kivilágosodik, a ráncok kisimulnak, az arc újra életerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik. Mindezt ráadásul úgy érhetjük el, hogy a gyógyulás azonnali, a kockázat csekély.

A gyümölcssavas kúra tehát minden bőrtípusra használható, jól tolerálható és a hámlasztás folyamata a szakember által jól irányítható. Ugyan előfordulhat az intolerancia és allergia kialakulásának veszélye a glikolsavval szemben, de ez már a hámlasztás előtti előkezelés során alkalmazott alacsony glikolsavas krém használata során kiderül.

A KEZELÉS AZ ALÁBBI PROBLÉMÁKRA NYÚJT SEGÍTSÉGET:

MIKOR ELLENJAVALLT A KROTON KEZELÉS?

A kezelés ára is két részből áll. Az egyik az otthoni csomag megvásárlása, mely áll egy szappanmentes szappanból, egy tonikból, egy éjszakai krémből és egy frissítő permetből. Az otthoni csomag ára 35. 000.-. a kezelés a kozmetikában alkalmanként 5. 500.-.

A kúra alatt és a kúra befejezése után még 6 hétig szigorúan tilos szoláriumozni!!!

24 KARÁTOS ARANY KEZELÉS – ÚJDONSÁG!

Az arany a fény, a szépség, a gazdagság és az energia szimbóluma.
Az alkimisták örök fiatalságot adó elixírjének és Kleopátra szépítő rituáléjának egyaránt elmaradhatatlan alapanyaga volt a színarany, amelyet ma már az orvostudomány, plasztikai sebészet és a szépségipar is nagy sikerrel alkalmaz.

Az arany rendkívüli tulajdonsága, hogy tömege 300 szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kiváló hidratáló képességgel rendelkezik. Érett bőrre az anti-aging (öregedés gátló) program fontos része. Serkenti a bőrsejtek megújulását, stimulálja a kollagén és elasztin termelést, gyorsítja az oxigén ellátást. Ajánlott 30 éves kortól.

Az arany hatása a bőrre:

Az aranyat a legkorszerűbb nanotechnológiás eljárással teszik oldhatóvá, és nagy molekulamérete által hosszú ideig marad a bőrben.
Kitűnő és látványos eredményt tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében – különösen ráncos, érett, igénybevett bőr esetén.

A termékek 99, 9% tiszta aranyat és 0, 1% ezüstöt tartalmaznak. A termék teljesen vegytiszta, adalékanyag mentes.

60 perces kezelés ára: 9. 000.-
90 perces kezelés ára: 12. 000.- és 15. 000.-

TESTKEZELÉSEK

Milyen problémákra ajánljuk a testkezeléseket?

 1. Cellulitproblémák kezelésére.
 2. A bőr rugalmasságának kezelésére.
 3. Striák halványítására.
 4. A bőr feszesítésére.
 5. Méregtelenítésre.

Mi valójában a CELLULIT?

A bőr alatti gombostűfej nagyságú zsírszövetek akár a százszorosukra növekedhetnek és a laza kötőszöveteken átnyomódva láthatóvá, válnak. Ezek a felfújódott zsírsejtek összenyomják a véredényeket, amitől lelassul vér keringése, és a méreganyagok elraktározódnak a szövetekben. Rendszerint a comb, a fenék, a has, a mell és a felkaron alakul ki, de előfordul az alsó lábszáron is. Életkortól, testsúlytól függetlenül a nők 75%-át érinti.

Mi okozza a CELLULIT kialakulását?

 1. Emésztési problémák.
 2. Mozgáshiány.
 3. Élvezeti cikkek (kávé, szénsavas üdítők, gyorséttermi ételek).
 4. Hormonális változások.
 5. Stressz.
 6. Kevés folyadék fogyasztása.

Miként hatnak a testkezelések?

A testkezelés első fázisban beindítja a méregtelenítési folyamatokat, elősegíti a zsírsejtek feltörését, a salakanyagok kiürítését. Későbbiekben segíti a kötőszövetek felépülését és visszaállítja a bőr rugalmasságát. A sikeres testkezelés fontos tényezője, hogy páciensünk együttműködjön velünk, változtasson táplálkozási szokásain, iktassa be valamilyen szinten a sportot és életébe és fogyasszon napi 2- 3 liter folyadékot.
Tudom, sok páciens erőlködés nélkül szeretné elérni az álom alakot, és ezt célozzák meg a reklámok is, ezért sokszor az a válaszuk, hogy ha fogyókúrázóknak, akkor minek a testkezelés?
A válasz egyszerű, ha csak koplalással orvosoljuk a problémát, lehet, hogy a mérleg azt a számot fogja mutatni, amit látni szeretnénk, de ami a testünkön visszamarad az a laza, megereszkedett, narancsbőrös felület. Ezért kell a testkezelés, hogy ne csak a mérleg, de a tükör is egy esztétikus feszes, és sima bőrfelületet mutasson.
Amikor sikerült orvosolnunk a problémát, gondolni kell arra is, hogy a cellulit egy olyan makacs elváltozás, amely ha elhanyagoljuk, visszatérhet. Pont ezért érdemes havi egyszer egy fenntartó kezelést végezni.

Mi a STRIA?

Nyúlási csík.
Striák akkor jönnek létre, amikor a bőr feszülése következtében a bőr alatti kötőszövetet alkotó rugalmas rostok a fokozott terhelésnek nem tudnak ellenállni és elszakadnak.
Az esetek nagy részében a hason, a csípőn, a combon illetve a mellek területén találhatók. Nemcsak terhesség, hanem nagyfokú hízás, vagy akár kamaszkorban a hirtelen növekedés is striák kialakulásához vezet. A mellékvesekéreg túlműködése esetén, illetve szteroidtartalmú gyógyszerek alkalmazásakor a bőr szintén elvékonyodhat, rajta striák jelenhetnek meg. Nőket és férfiakat egyaránt érint.
Stria esetében a legcélszerűbb megoldás a megelőzés, olyan kozmetikumok használat, amelyek fokozzák a borrugalmasságát és életerejét. Magas A-, C-, E-vitamin tartalmú ételek fogyasztása, valamint a hirtelen testsúly változás kerülése. A már meglévő striákat peelingezéssel, rugalmasító kezelésekkel halványíthatjuk, de el nem tüntethetjük.