• Dinamikus jóga

  MARCSI

  DINAMIKUS JÓGA

  Flow jellegű óra, kezdő és középhaladó elemekkel, ajánlom mindenkinek, annak is, aki csak átmozgatná magát egy fárasztó nap után vagy annak is, aki formálódni szeretne. A jóga fiatalít, erősít, rugalmassá tesz, nyugtatja az idegrendszert, jótékonyan hat a belső szervekre és a hormonrendszerre is. Rendszeres gyakorlásával betegségek és fájdalmak megelőzhetőek, illetve akár orvosolhatóak is. Fordulj hozzám bizalommal.  😊

 • Zumba

  VERA ZUMBA Mit jelent a Zumba®? A program egy latin zenék által inspirált táncos, koreografált fitnesz edzés, amely a latin és nemzetközi zenék és táncmozdulatok ötvözésével dinamikus, izgalmas, vidám és hatékony testmozgást biztosít. Észrevétlenül formál és erősít. A Zumba® órán egyaránt találkozhatunk aerob, szakaszos és ellenállásos mozdulatokkal, így maximális intenzitás mellett magas kalóriafelhasználás, zsírégetés, alakformálás érhető el, továbbá jótékony hatása van a szív- és érrendszerre. A könnyen megtanulható táncmozdulatok erősítik a test teljes izomzatát, a lábat, a hasizmokat, a kar- és mellizmokat, feszesítik a popsit. Előzetes tánctudásra nincs szükség, az órákhoz bármikor lehet csatlakozni!
 • Gerinctréning

  TIMI

  GERINCTRÉNING

  Az óra a hát és derékfájás, illetve a rossz tartás okozta fájdalmak enyhítésére, megelőzésére szolgál. Az óra elsőfelében a medence körüli izmok, a has és hátizom erősítésére szolgáló feladatokat végzünk, az óra második felében pedig nyújtó gyakorlatokat. Lényege, hogy a z ízületeket alaposan átmozgatjuk az izmokat erősítsük és nyújtsuk. Mindenkinek ajánlom, aki gerinc problémákkal küzd, ülő munkát végez, fájdalmai vannak, stresszes életmódot folytat. Várlak szeretettel óráimon

 • Zsírégető step, has,belső comb

  Zsírégető step, has,belső comb

  ICA

  ZSÍRÉGETŐ STEP HAS+COMB

  Ezen az órámon a kritikusabb izomcsoportokra fektetem a hangsúlyt, ez pedig a hasizom és a comb. Dinamikusan, ötletesen kombinálom a gyakorlatokat és így dolgoztatjuk meg az izmokat. Labdát, gumikötelet, step lépcsőt és súlyzót használva dolgozunk.

  Bárkinek szívesen ajánlom ezt az órámat!

  Mozgásra fel!

 • Bodyrope

 • Full zsírégető mix

  Full zsírégető mix

  ICA

  FULL ZSÍRÉGETŐ MIX

  Az órára jellemző a jó zene és a fergeteges hangulat, ami mindenki számára motiváló.

  Minden izomcsoportot jól átmozgatunk. A gyakorlatok során súlyzót, labdát és step lépcsőt használva végezzük a gyakorlatokat.

  Az izzadás és a fáradság garantált az óra végére! Törölköző nem marad szárazon! Várok mindenkit szeretettel.

 • Alakformáló

  Alakformáló

  TIMI

  ALAKFORMÁLÓ

  Az óra első felében kardió gyakorlatokat végzünk. A gyakorlatokhoz step padot (nincs koreográfia), illetve súlyzót használunk. Minden izomcsoportot kellően átmozgatunk. Az óra második felében a comb, a fenék és a hasizom erősítésén van a hangsúly. Az órámon garantált az izzadás és a fáradság, de hidd el megéri kipróbálni és nem fogod megbánni!

  JUCI

  ALAKFORMÁLÓ (HIIT)

  Abban különbözik a step kondi órám jellegétől, hogy az eszközök tárházából elhagytam a TRX használatát. Kifejezetten kardió edzés, ahol súlyzóval, labdával, „csúszkával”, erősítő gyakorlatokkal érem el a zsírégető tartományt. Itt is a 40-20 mp váltakozásával tartom a ritmust, és az óra végi hasizmot formáló gyakorlatokat sem hagyom el. Ha fogyni szeretnél, alakformálásra vágysz, vagy meg akarod tartani a formádat, várlak az óráimon vagy személyi edzéseimen. Garantálom, hogy könnyedén, magabiztosan tudod majd követni az óráim gyakorlatait, akár már az első alkalmak után is, és az edzések hozzásegítenek majd Téged, a személyes célkitűzéseid eléréséhez.

  MARCSI

  ALAKFORMÁLÓ

  Az órán a főbb izomcsoportok formálásán és fejlesztésén van a hangsúly, változatos gyakorlatok saját testsúllyal ill. eszközökkel (step pad, súlyzó, softball, gumikötél). Ajánlom mindenkinek, aki formálódni szeretne, és mindemellett nem riad meg egy kis izomláztól… 😊

 • Step kondi

  Step kondi

  JUCI

  STEP KONDI (HIIT)

  Mi is az a HIIT? Magas intenzitású, intervall edzés. 40 mp intenzív szakaszok, és 20 mp szakaszok ciklikus ismétlődése. Ha olvastatok már róla, akkor ezen az órán, én nem csak saját testsúllyal, hanem eszközök segítségével dolgozom, és teszem ezt az intenzitású órát változatossá. Ez az óratípus, napjaink egyik legkedveltebb mozgásformája. A saját testsúlyodon kívül eszközként használok, TRX-t, step lépcsőt, „csúszkát”, labdát, súlyzót.  Ha szeretnél izzadni, izmaidat bedurrantani, állóképességedet növelni, akkor várlak szeretettel, mert ez a fajta „keménykedés” Neked szól. A zsírégetés leghatékonyabb formája. A szíved magasabb tempón dolgozik, ami a későbbiekben, a mindennapi tevékenységedben is könnyebbséget eredményez. Komplex zsírégető edzés. Maximális edzés hatékonyság. A HIIT edzés hatékonyabb, mint bármely más zsírégető óra. Edzés után még 24 órán keresztül pörög az anyagcsere, izomvesztés nélkül „ég a zsír”, átmozgatva az egész testet.

 • Torna bérletek

  további árak az árlistában

  1 alkalom - 2 000 Ft
  10 alkalom - 17 000 Ft
  1 hónap - 21 000 Ft

  Árlista
 • Speciális belépők

  pihenő- és sportkártyák

  • Pázmány kártya
   10% kedvezmény

 • Személyi edzés

  hatékony fejlődés