• Nova-Racing 2015

  Nova-Racing 2015

  Elmúlt a nyár.

  Nem sokkolni szeretnénk Benneteket, de tény. Már csak pár hét a „megmérettetésig”. Ahol önmagad tudod adni. A nap, a hely, ami már biztos. 2015. szeptember 27. Vasárnap 10 óra,Nova-Sun Fitness Club

  1.Nova-Racing.

  „circle-maraton”

  Még 21 nap, hogy eldönthesd: „megcsinálom”

  Az utolsó emlékeztető, hogy a felkészülési időd utolsó szakaszába érkeztél.

  Ne ereszd el a pillanatot! Mindig Te döntesz! Ne higgy annak, aki azt mondja nem vagy rá képes! Ha akarsz valamit, tegyél érte! Nincs joga senkinek megállítani Téged! Mindig az győz, aki mindent belead!

  Úgyhogy ébresztő! Hagyj fel az önkritikával! Nem vagyok elég jó! Nem vagyok elég erős! Vizsgáld meg a gondolataidat! Gondold végig, milyen kifogásaid vannak? A gondolatokat meg lehet állítani. Változtasd meg azokat! Ne hagyd ki, ne lépj vissza! Ha még el sem kezdted, csináld! Jelentkezz! Tegyél magadért! A változás csakis miattad, ami viszont Benned van! Bízz magadban! Ne várd, hogy tökéletes legyél! Te tudod, mire van szükséged. Megállíthatatlan vagy! Bátor vagy! Sikerülni fog! Ezek visznek előre.

  Találj valamit, ami motivál. Még most sem késő elkezdeni. Van még 3 heted. Kezdj el edzeni. Ha egyedül még nem megy, kérj segítséget, de határozd meg a saját célod, ami motivál reggel, délben, este! Kövesd, éld a szenvedélyed! Ami most lehet a sport, ne mondj le róla! Ne állj meg az első lépés után! Tarts ki a célod mellett.

  Várunk Téged a Nova-Sunban!

Szóljon hozzá!