Üdvözlök mindenkit!

Körtvélyesi Erika vagyok, 44 éves gyógymasszőr. Régóta foglalkozom masszázzsal, mely kezdetben csak hobbiként indult a közvetlen családomon belül , mivel a férjem gerincbeteg, illetve a fiam élsportot űzött. Szerettem volna segíteni nekik, hogy fajdalmaikat enyhíteni tudjam. Ahogy egyre jobban belejöttem, már nem elégített ki a hobbi szint, ezért képezni kezdtem magam, így lettem 2013 óta képzett gyógymasszőr. Az elmúlt időszakban betekintést nyerhettem a külföldi szemléletbe is kint élésem alatt, de a szívem visszahúzott Magyarországra, hogy itt folytassam a test és a lélek kezelését. 2019 szeptemberétől a Nova-Sun Fitness Club tagjaként várom szeretettel a lazítani vagy gyógyulni vágyó vendégeket.

Gyógymasszázs:

Alapfogásaiban a svéd masszázshoz hasonlítható, a különbség az, hogy a gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezelem. A gyógymasszázs  , eredményessége a rendszerességben rejlik. A masszázstechnika titka a simító, gyúró, dörzsölő, ütögető és rezegtető fogásokban rejlik, melyek révén a gyógymasszőr a kezével olyan ingerületeket kelt a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. Az agyat endorfin kiválasztására ingerli, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat. A gyógymasszázs tehát nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve általános nyugtató hatással is bír.

Eredményesen lehet vele javítani a fejfájás , lúdtalp, PHS (befagyott váll), és a csípőficam okozta fájdalmakat.

A masszázs után a  vezetett passzív kimozgatásokkal  hozzásegítek az ízületekben és lágy részekben történő mozgásbeszűkülés megelőzésére és oldására.