A Nova-Sun Fitness Club üzemeltetését a Nova-Alpin Kft.
(3762 Szögliget, Ipari terület 017/17. hrsz.) végzi.

 1. A Nova-Sun Fitness Club csak rendeltetésének megfelelően használható.
 2. A Nova-Sun Fitness Club területén tilos a dohányzás (a bejárat 5 méteres körzetében is), az alkoholfogyasztás, illetve minden olyan tevékenység, amely a Nova-Sun Fitness Club szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, vagy közerkölcsöt sért, továbbá az üzemeltető engedélye nélkül minden kereskedelmi tevékenység, reklám elhelyezése.
 3. A Nova-Sun Fitness Club nyitva tartási rendje:H-Cs: 6.30-22.00, P: 6.30-21.00 (júniustól szeptemberig 20:00-ig), Sz: 8.30-17.00, V: 8.30-15.00 (júniustól szeptemberig 14:00-ig).
  A Nova-Sun Fitness Club szolgáltatásait igénybevevők kötelesek a zárási időpontra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.
 4. Sportszolgáltatásaink igénybevétele előtt ajánlott orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat az aktuális fizikai állapotunkról, illetve feltárja az esetleges kizáró okokat.
 5. A szolgáltatás díját a belépéskor előre meg kell fizetni.
 6. A havi bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók. Minden bérletet a rendeltetésének megfelelően kell használni. Diákbérlet csak nappali tagozatos, érvényes diákigazolvány felmutatásával vásárolható. A délelőtti bérletek hétköznapokon 14h-ig, hétvégén egész nap érvényesek.
 7. Az órarend-változtatás jogát fenntartjuk, változás esetén nem áll módunkban a bérletek árát visszafizetni.
 8. Szekrénybérlés: két hónap nemfizetés után a szekrény tartalmát kiürítjük, és két hétig tároljuk, utána nem áll módunkban megőrizni.
 9. A Nova-Sun Fitness Club területén és az öltözőszekrényekben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal!
 10. Kérjük, az esetleges problémákat -a mielőbbi javítás érdekében- jelezzék a pultnál.
 11. Utcai cipő viselete a fitness és aerobic teremben tilos. A termekbe kizárólag zárható palackban vihető be ital.
 12. A gépeket és az eszközöket csakis rendeltetésszerűen, alkatnak és erőnlétnek megfelelően, saját felelősségre lehet használni. Használatukat követően minden eszközt a helyére kell tenni (az aerobic teremben is!), a gépeket alapállapotba kell állítani. A fitnesz gépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. A higiénia fenntartása érdekében, kérjük a gépek használat utáni fertőtlenítését.
 13. Az aerobic óra megkezdése előtt a belépőkártyát a vendég az edzőnek köteles átadni. Az órákra bejelentkezni csak aznap és személyesen lehet.
 14. A szauna 10h-17h között csak külön kérésre üzemel. A szaunában és a szauna-pihenőben a kifüggesztett szauna rend betartása kötelező. A szaunaolajat használat után kérjük a recepción leadni.
 15. A létesítmény területén hang-és képfelvétel készülhet, melyet az üzemeltető nyilvánosságra hozhat.
 16. A Házirendben szereplő előírások megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra szólítani, illetve tagjai sorából időlegesen vagy végleg kizárni. A kiutasított vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
 17. A Nova-Sun területén tilos az agresszív, durva, mások testi épségét veszélyeztető viselkedés, lökdösődés, verekedés, vagy fenyegetés, más vendégek edzését zavaró viselkedés.
 18. A Nova-Sun szolgáltatásait mindenki köteles rendeltetés szerűen, az edzők utasításai alapján, más vendégeket nyugalmukban, edzésükben meg nem zavaró módon igénybe venni.
 19. A Nova-Sun területén mindenki köteles a rendet és tisztaságot, valamint az általános személyes higiéniai normákat megőrizni.
 20. A Nova-Sun jogosult a Házirendet megsértő személyeket szolgáltatásainak igénybevételétől eltiltani, illetve amennyiben szükséges, úgy a Nova-Sun területéről eltávolítani vagy eltávolíttatni. Az Üzemeltető intézkedési jogosultságát meghaladó esetekben jogosult a rendőrség, illetőleg más hatóságok segítségét kérni. A Nova-Sun területéről eltávolított, illetve annak szolgáltatásainak igénybevételétől eltiltott vendég az Üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
 21. A Nova-Sun területén tilos minden olyan marketing-, reklám- és szolgáltatási tevékenység, melyet előzetesen nem engedélyezett a vezetőség.
 22. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti.