Miért van szükséged személyi edzőre?

Mindenkiben felmerült már a gondolat: „Jó lenne megváltozni!”

Ki ne szeretne hosszú, vékony combot, lapos, kockás hasat, feszes, gömbölyű feneket, mosolygós arcot! No de hogyan? Változtassak életmódot? A kérdések ijesztőek, és lemondóak is egyszerre. Igen, változtatni nem egyszerű. Van, aki egy pillanat alatt, van, aki hónapok, évek során jut az elhatározásra, hogy tudjon változtatni szokásain. Vagy talán egy egész élet sem elég döntése melletti kitartáshoz.

 

 

mierted2

Különbözőek vagyunk! Mindenki egy önálló személyiség. Egyek vagyunk, de mások, és ettől szép az egész. Azaz, kell valaki, aki megmutatja a helyes utat, aki segít a tökéletes közérzet, a test és a lélek harmóniájának megteremtésében.  Egy olyan szakember, aki egyénre szabott életmódprogramot ad úgy, hogy adottságaidat, fizikai és egészségi állapotodat szem előtt tartja. Egy személyi edző, aki mindig ott van, amikor szükséged van rá. Aki abban is tud segíteni, hogy el tudd fogadni önmagad, ha már képtelen vagy az egészséges önszeretetre. Egy olyan edző, akiben megbízol, akiben hiszel. Táplálkozási tanácsot ad, aki nemcsak egy edzéstervet ad a kezedbe, hanem egy új életérzést, aki abban segít Neked, hogy ha eddig a sport kellemetlen élményeket jelentett, a táplálkozás, illetve a túlsúly, soványság pedig folyamatos problémát okozott, akkor most a szakmai tapasztalatával, reális célokat tűzzetek ki közösen. Akivel megtanulod a gyakorlatok helyes végrehajtását, a helyes légzést, ami után biztonságosan dolgozhatsz. Aki mellett testtudatod erősödik, értelmét látod a diétának, az izzadásnak, az izomláznak, a fáradtságnak, és egy edzés után mindez az érzés átértékelődik, és újból neki tudsz kezdeni a megpróbáltatásoknak, a kihívásnak. El tudja fogadtatni Veled, hogy mindaz a kemény munka, amit hétről-hétre végzel, az számodra, a testtípusodnak megfelelő edzésmódszer.

Egy biztos, hogy külsőleg megváltozni az fog, aki a gondolkodásmódját is képes megváltoztatni.

De a személyi edző, ösztönző szavaival, változatos gyakorlataival mindezen gondolatok eléréséhez is el tud Téged vezetni. Kialakítja, hogy hogyan gondolj magadra, hogy hogyan vélekedj helyesen a testedről.

Csak biztatni tudlak, a döntésben, a számodra megfelelő személyi edző felkeresésében.

Hajrá, és kitartást!

Szerző:

Neducza Judit